Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Forsiden

-

Historie

-

Specifikationer

-

Øvrigt - Skal læses!

-

Galleri

-

Kontakt

Specifikationer


Maskinen har været under god vedligeholdelse siden den blev bygget og derfor er de fleste af komponenterne skiftet ud. Det eneste der er tilbage fra den originale maskine er Processoren, strømforsyningen og en af harddiskene. Der er med andre ord blevet passet godt på den.

Maskinen jeg sælger består af disse dele:

Den rå hardware

Processor: Intel Core 2 Duo E8500 3,16Ghz dual core - En af Intels kraftigste dual core processore fabrikeret med 45nm teknologi.

RAM: Corsair XMS-2 DDR2 i den hurtige PC-8500 2 x 2Gb - Disse ram trækker uden problemer processorens hastighed 20% længere op hvis man vil OC.

Grafikkort: XFX HD5770 1Gb - HD5770 er et af de nyeste kort på markedet. Med 40nm taknologi, DirectX 11 og 1Gb GDDR5 RAm trækker det her grafikkort alle spil på markedet nu og det næste lange stykke tid!

Bundkort: P5KPL-AM/PS - Det lille bundkort er desginet til at yde optimalt ved stock hastigheder. OC er ikke mulig, men boardet yder solid ydelse og er ikke særlig stort rent fysisk. Perfekt til en LAN maskine.

Strømforsyning: Corsair TX750W - 750 watt giver rigeligt kraft maskinen. Computeren bruger ikke mere end godt 350-400W max, men der er altså plads til senere opgraderinger - vigtig info på Øvrigt - Skal læses!

Harddisk: Western Digital(WD) harddisk på 500Gb. Oprindeligt taget fra en ødelagt ekstern harddisk hvor kabinettet var gået i stykker, men harddisken virkede som den skulle. Perfekt til lager, men den er også hurtig til spil.

Processor køler: NorthQ 80mm kobber køler - En kobber køler der er mere stille og langt bedre end de standart kølere man normalt ser i kabinetter. Deusden er den rigtig fed og flot med sit kobber skær og blå lys. hastigheden kan regleres med en lille knap.

Kabinet: Scan Isotope. Et kabinet der ikke kan fås i Danmark. Det blev importeret i nogle få eksemplare hvor jeg fik fat i ét af dem. Det er yderst specielt og vækker stor opsigt lige meget om det er ens mormor eller en bedst LAN kammerat der ser det. Der er kun plads til 1 x 80mm fan bagved, men eftersom kabinettet er så lille så giver det rigeligt med airflow sammen med strømforsyningens 140mm fan.


Lir og lys

Kabinet lys: 2 x AC Ryan grøne katoderør med On/Off knap monteret bag på kabinettet - Giver et rigtig fedt og blæret lys.

Blæser: Grøn 80mm nanoxia blæser til at tage luft ind bagfra. Der er ikke lys i den, men nanoxia's blæsere er ngoel af verdens førende og så ser selve blæseren rigtig cool ud i lyset fra katode rørene.

Processor køler lys: Der er blåt lys i procesor blæseren, men det kan vælges at slås fra på en lille knap.

Ekstra

Ud over selve maskinen, så medfølger der også følgende:

OCZ NIA: OCZ's NIA er et stykke tilbehør der ikke er set magen til før. Det er designet til gaming og fungere på den måde at det aflæser visse hjernebølger og omdanner dem til signaler, som computeren kan aflæse. Det vil sige at man faktisk ved hjælp af tankens kraft at betjene visse knapper. Fx kan du benytte den som skydeknap, da man kan reagere langt hurtigere end med ens finger. Man skal bare tænke det. Det kræver dog stor øvelse og kalibrering, men det er muligt. Link til OCZ's hjemmeside: Link, Link til anmeldelse fra tredjepart: Link. Nia har en ny værdi på 750kr

3 PC spil Farcry 2, Gothic 3 og The Elders Scrolls: Oblivion