Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Forsiden

-

Historie

-

Specifikationer

-

Øvrigt - Skal læses!

-

Galleri

-

Kontakt

Kontakt


Pris: Prisen er 5.500kr. Det er eksklusivt fragt.

Afhentning: Maskinen står i Nordborg 6430, en by på als, nord for Sønderborg, og for alle partnere vil det uden tvivl være nemmest at afhente maskinen. I så fald vil en live demostration af maskinen også være mulig. Eftersom maskinen har været min kære main maskine i flere år, så vil det tage tid at tage backup af så mange filer og jeg har kun tilstrækkelig tid i weekenderne eftersom jeg tilbringer mine hverdage på efterskole hvor jeg ikke har lov at have dyret. Jeg ved jo ikke hvornår jeg får maskinen solgt, så af den grund har jeg brug for en weekend til at tage backup. Så jeg kan først udlevere den første mandag efter at køber har meldt sig. Det beklager jeg dybt.

Forsendelse med Post Danmark: Jeg kan sagtens sende maskinen med posten. Køber betaler fragten, som ligger på de 100kr. Emballagen skal jeg nok betale. Af førnævnte(Se "Afhenting") praktiske årsager kan jeg dog kun sende efter der er gået en weekend. Jeg beklager meget, men det er mig desværre ikke muligt på nogen anden måde.

Særlig afhentning i København K d. 30 april og derefter hvis der er interesse forud for datoen!: I perioden d. 30 april til d. 2 maj er jeg i København. I den anledning kan jeg tage maskinen med mig og samtidig gøre den klar til afhentning. Hvis køber på forhånd inden weekenden har sat pengene ind på min konto(dvs at pengene skal stå der senest fredag) eller hvis køber vælger at betale kontant, så kan jeg tage dyret med til København hvor man kan afhente den personligt i førnævnte periode. Skulle man være interesseret i at afhente men ikke kan i perioden, så kan jeg lade den stå og man kan afhente den derefter, men det bliver ikke hos mig personligt, men hos min fatter. Men så skal køber være sikker på at ville købe den, for at transportere den væk fra København igen, i tilfælde af at køber ikke vil købe alligevel, vil være mig ganske vanskeligt. Men mulighed for afhentning i København er altså muligt.


Kontakt mig: Jeg kan kontaktes på mobil både sms og opkald på: 21455614. En mail kan også sendes til emil_nyboder@hotmail.com, men jeg vil være betragtelig nemmere at få fat på over telefon.