Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Forsiden

-

Historie

-

Specifikationer

-

Øvrigt - Skal læses!

-

Galleri

-

Kontakt

Galleri


Her er så en række billeder af maskinen. Noter venligst at strømforsyningen er så kraftig at den aldrig var desginet til et så lille kabinet. Derfor er der alt for mange kabler til det lille kabinet, og kablerne er således gemt væk alle mulige stedet i kabinettet, hvor de sidder godt fast når kabinettet er lukket. Når det åbnes derimod ser det meget roddet ud, men det er fordi at ingen af kablerne er sat fast til kabinettet, da sidderne, og specielt bunden, normalt klarer det job ganske udemærket. Der er absolut ingen fare for at kablerne vælter rundt derinde under transport.Maskinen forfra. Den ser lidt bleg ud, men det er på grund af blitzen

Fra højre side af i oplyst rum

Opefra - Bemærk det geniale håndtag som gør maskinen perfekt til transport

Her er dyret brækket op fra højre, og man kan se ind til hardwaren.

Billede i oplyst rum forfra lidt fra venstre.

Billede fra samme vinkel men i mørklagt rum - Den er rigtig fed!

Et billede af et af de 2 gitre(Ved det ene puster strømforsyningen luft ud) som er oplyst af det grøne lys. Virkelig cool!

Her ser vi den bagfra i mørke. Som sagt giver den grøne nanoxia fan et fedt skær, når lyset er tændt i kabinettet

Man kan undre sig om hvorfor jeg vælger at vise et billede af mit skrivebord, men det er for at vise hvor stort kabinettet er i forhold til en 22" skærm, mus/tastertur osv. Det kan nemlig godt være lidt svært at se på de andre billeder. Noter venligst at det kun er selve computeren der bliver solgt. Skærm, tastertur, mus osv følger ikke med.