Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Forsiden

-

Historie

-

Specifikationer

-

Øvrigt - Skal læses!

-

Galleri

-

Kontakt

Øvrigt


Modificeret kabinet og strømforsyning: Da jeg samlede hardwaren i kabinettet fandt jeg ud af at komponenterne var så kraftfulde og derfor så fysisk store at de ikke kunne være i kabinettet. Derfor måtte jeg gøre 2 ting. For det første var bundkortpladen(dvs den ligegyldige plastikplade som bundkortet er skruet fast på) for bred til at jeg kunne få lirket strømforsyningen derind. Derfor måtte jeg skære ca 5cm af bundkortpladen. De få centimeter var dog ligegyldige for de havde ingen funktion andet end af være i vejen. Bundkortet sidder ikke løst på nogen måde på grund af dette, og vil faktisk ikke kunne se at der nogensinde har været lidt ekstra plastik, da jeg skar precist og et sted hvor det ser naturligt ud.

Den anden ting jeg fandt ud af var at det gamle grafikkort var for langt til at jeg kunne sætte de ekstra strømstik fast. Derfor måtte jeg save lidt i selve strømforsynings kabinettet. Dette betyder selvfølgelig at garantien ikke længere dækker, men garantien havde alligevel udløbet inden for de næste par måneder, men Corsairs PSU'er er af så god kvalitet at den nok skal holde, og igen så har den lille modificering ikke nogen regel betydning for hverken kølingen eller ydelsen.

Opgradering inden køb: Maskinen performer utrolig godt, men ønskes der nogen udskiftning af delen, så kan jeg sagtens ombygge maskinen uden merpris, bortset fra omostningerne for delene. Jeg kan fx købe en ekstra harddisk eller et lydkort, men jeg kan skifte alle dele ud inden sending/afhentning. Pladsen i kabinettet er begrænset, så det er ikke alt hardware der kan komme derind, men det kan jeg sagtens godt vurdere hvis det bliver nødvendigt. Der er blandt andet plads til et PCI udvidelseskort. Dette giver mulighed for fx en TV tuner, bedre lydkort, USB.3,0 og/eller SATA 6.0GB/S kort.